Potwierdzam, sam się zniechęciłem w pewnym momencie, jak jedyne co robili, to szukali jedzenia, ale powróciłem i sezon 9, a zwłaszcza druga powoła kozak
Heh, czekam na ten finał, żeby obejrzeć drugą połowę sezonu i dopiero się doczytałem, że finałowego odcinka jak na razie nie będzie. Gdzieś tam w ciągu roku go puszczą jako samodzielny, ale kiedy dokładnie - nie wiadomo. https://deadline.com/2020/03/the-walkin ... 202891527/
Z TWD mam tak że zasiadam do niego co rok dwa. Bingewatching Po długim czasie nadrobiłem 9-10 sezon. I powiem ze jestem zachwycony. Szczególnie 9 sezon. Nowe otwarcie w serialu wyszło na dobre. Jak tak sie zastanowić nad całością to trochę szkoda że tak mało postaci przetrwało od początku. Czasami uśmiercanie było zbyt szybkie. Chyba też trochę nie wykorzystano potencjału. Wprowadzenia jakiejś większych wątków rządu, armii. Mało akcji w dużych miastach o ile pamiętam. Na wiosnę ostatnie 6 odcinków 10 sezonu. A później ostatni sezon. Kurde to już tyle lat z tych serialem.