Bostonq napisał(a):Ekhm, jedno jest pewne (chyba?) - żywych trupów scenarzyści nie wprowadzą
Wszystko jest możliwe :d
Bostonq napisał(a):Ekhm, jedno jest pewne (chyba?) - żywych trupów scenarzyści nie wprowadzą
asika napisał(a):Ja też obstawiam, że
[spoiler]Abby to córka Wakefielda. Wszystko się zgadza. 17 lat siedział w więzieniu, a później przyjechał na wyspę po córkę[/spoiler]
Tyle, że mordercą nie może być
[spoiler]Jimmy, bo kiedy został zastrzelony z łuku ten poparzony zastępca szeryfa, to był z Abby[/spoiler]
Obejrzałam wszystkie 8 odcinków prawie ciurkiem i wydaje mi się, że jest niemożliwe, żeby
[spoiler] zabójcą był któryś z gości weselnych. Raczej wszyscy byli z kimś, kiedy morderca grasował.[/spoiler]
A poza tym to musi być
[spoiler]facet, bo 1. widać męskie buty, 2. trzeba sporej siły, żeby np. powiesić zwłoki na drzewie[/spoiler]
Bostonq napisał(a):a dodatku telewizyjnym do "Dziennika" napisano, że serial cieszy się olbrzymią popularnością na Zachodzie. Trochę to dziwne, biorąc pod uwagę fakt, że o mały włos, nie spadł z anteny
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość