Facebook
   Google+
   Twitter

Supernatural

Jeśli lubisz gęsią skórkę i strachy pod łóżkiem!

Sam czy Dean Winchester?

Możesz wybrać tylko jedną opcję

Pokaż wyniki

Re: Supernatural

Postprzez Lubec » niedziela, 2 lis 2014, 21:33

No właśnie po piątym dałem sobie spokój, bo miała w miarę dobre i zamknięte zakończenie. A potem do serialu jakoś już nie wracałem.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Lubec
Expert
Expert

Grupa: (XviD asd)

Postprzez brexerb » poniedziałek, 3 lis 2014, 00:34

A ja nie potrafie przestac tego oglądac :) , zapewne dlatego, że to po Prison Break [sam do dzisiaj w to nie wierzę ] i Stargate SG-1 mój trzeci serial jaki oglądałem :)
Si Vis Pacem Parabellum
brexerb
spec
spec

Postprzez Yugi_2142 » poniedziałek, 3 lis 2014, 19:23

Mi też dalej fajnie się to ogląda. Bracia jak to bracia, kłócą się, nie kłócą się, szukają czegoś, Cas marudzi, Crowley cwaniakuje... podsumowując jest to wszystko co to dobrze się oglądało kilka sezonów temu, nie ma więc specjalnie na co narzekać. Jeśli przy sezonie 20 dalej będzie tak samo... wtedy się zastanowię czy jeszcze to oglądać :D
Obrazek
Ignorance is a virtue.
Yugi_2142
Expert
Expert

Postprzez Del » niedziela, 9 lis 2014, 18:53

Czy ja wiem czy jest to wszystko co dobrze oglądało się kilka sezonów temu? Moim zdaniem nie. Pierwsze dwa odcinki nowego sezonu to tak straszliwe gnioty, że po ich było obejrzeniu było mi wręcz przykro. Trzeci odcinek był już nieco lepszy, póki co nie widziałam jeszcze czwartego, ale naprawdę wydaje mi się, że powinni już odpuścić, a z tego co gdzieś słyszałam, to nie jest wykluczony 11 sezon...
Del
wciągam się
wciągam się

Postprzez Yugi_2142 » niedziela, 9 lis 2014, 21:33

Del napisał(a):Czy ja wiem czy jest to wszystko co dobrze oglądało się kilka sezonów temu? Moim zdaniem nie. Pierwsze dwa odcinki nowego sezonu to tak straszliwe gnioty, że po ich było obejrzeniu było mi wręcz przykro. Trzeci odcinek był już nieco lepszy, póki co nie widziałam jeszcze czwartego, ale naprawdę wydaje mi się, że powinni już odpuścić, a z tego co gdzieś słyszałam, to nie jest wykluczony 11 sezon...

Ok, skoryguję, to jest to co MI się dobrze oglądało kilka sezonów temu :)

Wydaje mi się że określanie nowych odcinków jako "straszliwych gniotów" jest niesprawiedliwe, szczególnie bez sprecyzowania o co dokładnie chodzi :-p
Obrazek
Ignorance is a virtue.
Yugi_2142
Expert
Expert

Postprzez brexerb » niedziela, 9 lis 2014, 21:57

Mi się wydaje że twórcy mają ten sam problem co w sezonie z Lilith i czyścem - BRAK POMYSŁU - zrobili z Deana demona aby wyjaśnić sprawę po 2 odcinkach ? . Sytuację ratuje bezbłędny Crowley :D
Si Vis Pacem Parabellum
brexerb
spec
spec

Postprzez duzybumcyk » niedziela, 9 lis 2014, 23:22

Zagranie z Deanem jako demonem było fajnym pomysłem i jak to Dean miał pomysł na siebie na pewno niezbyt oryginalny ale to przecież cały Dean i jego sposób życia. Za szybko to się skończyło, Crowley jak zawsze klasa teraz tylko dla tej postaci oglądam serial i dla akcentu i wymowy aktora. Wątki polowań na pewno są odgrzewane przecież ile potworów można wymyśleć? Ale chyba dociągnę do końca sezonu a gdzieś czytałem, że mają pomysłna nowy spin-off Supernaturala.
duzybumcyk
spec
spec

Postprzez Del » poniedziałek, 10 lis 2014, 14:34

Pisząc 'straszliwe gnioty', miałam na myśli, właśnie to o czym napisał brexerb, brak pomysłu na poprowadzenie wątku Deana, jako demona. Finał poprzedniego sezonu był bardzo fajnie zrobiony. Monolog Crowleya + zwiastun Dean'a jako demona, był moim zdaniem super, więc siłą rzeczy oczekiwania co do kolejnego sezonu były większe. A tu zaskoczenie, bo akcja zaczyna się dziać pare tygodni później i w sumie nie wiemy co się wydarzyło przez ten czas, mamy za to zmęczonych swoim supernaturalowym życiem bohaterów. I w trzecim odcinku już po krzyku. Przynajmniej póki co... Zobaczymy co będzie dalej, ponoć piąty, 200. odcinek, ma być mniej sztampowy.
Del
wciągam się
wciągam się

Postprzez brexerb » poniedziałek, 10 lis 2014, 19:20

Mnie mocno zainteresowała końcowka odcinia [ kobieta siedząca w fotelu i dwoch gości przybitych do sufitu . Zobaczymy co z tego wyniknie :)
Si Vis Pacem Parabellum
brexerb
spec
spec

Postprzez asd » sobota, 29 lis 2014, 08:30

beata101 napisał(a):Dla informacji jeżeli kogoś to interesuje ;) SN będzie miało jeszcze prawdopodobnie dwa sezony, na tyle mają podpisane kontrakty Jensen i Padalec czyli głowni aktorzy.Jeremy Carver który jest głównym showrunnerem powiedział w wywiadzie że ma historię rozpisaną na trzy sezony (8,9,10) Mam nadzieję, że tyle mu wystarczy bo Jensen w końcu utknie na dobre w CW a nie zasługuje na to.
(...)

Czy to już koniec SN? Kto wytrwał? Jak w końcu zakończyli tą paranormalną modę na sukces? :D
Ja już dawno temu odpadłem..
Obrazek When Dreams Come True...
asd
Expert
Expert

Ulubiony Serial: Rescue Me

Postprzez sindar » wtorek, 13 sty 2015, 12:26

Nie mogą zabrać się za 10 sezon, a CW ogłosiło zamówienie 11...
Saga trwa...
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
sindar
Expert
Expert

Ulubiony Serial: No właśnie? Który?

Postprzez sHChypp » poniedziałek, 19 sty 2015, 19:43

Kripke - kończ Waść, wstydu oszczędź...
I will prevail
I'm stone and shale
Obsidian
Your oblivion
Becomes
sHChypp
maniak serialowy
maniak serialowy

Ulubiony Serial: SoA

Postprzez duzybumcyk » czwartek, 22 paź 2015, 19:59

No cóż zacząłem 11 sezon :-p .Zaczyna się standardowo, chłopaki narozrabiali i muszą posprzątać bajzel po sobie.Pojawił się nowy wróg
Spoiler:
, którego boją się bez wyjątku wszyscy nawet wysłannicy Niebios. Na razie jeszcze obejrzę dalej kilka odcinków i zdecyduję co dalej podejrzewam, że wytrwam do przerwy zimowej z Winchesterami. :]
duzybumcyk
spec
spec

Postprzez duzybumcyk » poniedziałek, 28 gru 2015, 08:25

Jak napisałem tak zrobiłem dotrwałem do połowy sezonu :crazy .Są fajne odcinki ale są i zapychacze, wątek główny rozwija się
Spoiler:
Ciekawym zabiegiem jest ponowne wprowadzenie do serialu
Spoiler:
Dean jak to Dean uwikłany w związek z nową siłą będzie musiał coś wymyślić by uratować wiadomo kogo.
duzybumcyk
spec
spec

Postprzez sindar » czwartek, 8 wrz 2016, 13:33

Pojawiły się pierwsze informacje o potencjalnym zakończeniu serialu.
Wygląda na to, że może to nastąpić przy okazji 300(!) odcinka Supernatural.
Odcinek ten wypadnie w 14. sezonie, tym samym sezon ten mógłby zostać skrócony do 13 odcinków.
sindar
Expert
Expert

Postprzez sindar » piątek, 22 mar 2019, 22:52

Panie i Panowie...
Po blisko 3 latach milczenia w tym wątku... 15 sezon Supernatural będzie ostatnim!
sindar
Expert
Expert

Postprzez Lubec » sobota, 23 mar 2019, 09:56

Obejrzałem pięć sezonów i było całkiem dobrze. Piąty sezon miał niezłe zakończenie zamykające wątki, a potem zaczęli serial ciągnąć na siłę. Jak czytałem opinie o kolejnych sezonach to myślę, że można powiedzieć, "najwyższy czas" :)
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Lubec
Expert
Expert

Poprzednia strona

Powrót do Horror, Paranormal.