az dziwne ze ja jeszcze nic nie napisałam
od jakiegoś czasu zastanawiam się gdzie SN zmierza i co będzie dalej i czy scenarzyści nawiąż do Biblii starych legend i dość istotnych pytań
[spoiler]mialam nadzieję ze pojawią sie aniołowie w koncu kiedys tam i sie juz naszczescie pojawili dzieki temu moim zdaniem serial bedzie ciekawszy tym bardziej ze scenażysci widac ze zaglebili sie troche i w ten temat bo o ile temat demonow i ich imina juz sama Lilith jest mocno mistyczna i jak najbardziej biblijna to narazie nie bylo widać sladu Boga ni aniolow
podoba mi sie realistyczne przedstawienie aniołow jako żolnierzy Pana, podoba mi sie pytanie Dena o istnienie boga i o to jakim on jest bogiem skoro pozwala zeby sie straszne rzeczy działy pytanie niby dosc oczywiste dla każdego kto sie zaglebuł przynajmniej odrobine w Biblie Bog stworzyla czlowieka na swoj obraz i podobienstwo jak dla mnie wszystko jasne
jednak nie zapominajny ze to film amerykanski oni o Bogu ani o religii nic nie wiedzą a przynajmniej zdecydowana wiekszość
ciekawi mnie za to co innego czy zostanie poruszony temat ze Lucyfer to nie szatan jak go nazywamy i jak narazi Den go nazywa ale upadły anioł ktory został oszukany przez Boga ??? szatan i Lucyfer zostały uzane przez kosciól jako jedna osoba dopiero w XII wieku na którymś tam soborze stara jestem to juz nie pamiętam na którym

[/spoiler]