Facebook
   Google+
   Twitter

Supernatural

Jeśli lubisz gęsią skórkę i strachy pod łóżkiem!

Sam czy Dean Winchester?

Możesz wybrać tylko jedną opcję

Pokaż wyniki

Postprzez Shen » poniedziałek, 29 wrz 2008, 07:00

Jezeli nie zniecheciles sie przy pierwszy sezonie, to pozniej jest tylko lepiej z odcinka na odcinek. Trzeci sezon to juz w calosci mistrzostwo swiata jak dla mnie, brak slabego epizodu.
Shen

Postprzez Lord_Ace » piątek, 3 paź 2008, 07:49

[spoiler]Scenarzyści mnie nie zawiedli. Przypuszczam,,, nie.... jestem pewien że ten sezon powali na glebę poprzednie. Wreszcie wątek religijny , który był na dłuższą metę nie do uniknięcia. I teraz bracia walczą o najwyższą stawkę. I oto plus tego serialu .... mimo tematu Boga i apokalipsy nie ma wszechobecnego w amerykańskich produkcjach patosu i lokalnej megalomanii.[/spoiler]

ostrzegam cie po raz ostatni - uzywaj taga spoiler bo nastepnym razem skonczy sie to banem

//fluid
Lord_Ace

Postprzez panjandrum » piątek, 3 paź 2008, 14:25

Ten serial to majstersztyk :) Po trzecim odcinku mogę to z całą pewnością stwierdzić.
[spoiler]Powrót do przeszłości i powrót Azazela świetny. Dzięki temu łączy i dopowiada wątki z dwóch pierwszych sezonów.[/spoiler]
Istnieje teoria, że jeśli kiedyś ktoś się dowie, dlaczego powstał i czemu służy wszechświat,
to cały kosmos zniknie i zostanie zastąpiony czymś znacznie dziwaczniejszym i jeszcze bardziej pozbawionym sensu.
Istnieje także teoria, że dawno już tak się stało.

Douglas Adams
panjandrum
seriale to moja pasja
seriale to moja pasja

Postprzez kacperski » piątek, 3 paź 2008, 18:11

Supernatural miażdży. Trzeci odcinek jest po prostu świetny. SN to najlepszy serial jesiennej ramówki.
kacperski

Postprzez Shen » piątek, 3 paź 2008, 18:34

Smutny odcinek, swietne jak poprzednie dwa, troche sie obawialem o poziom 4 sezonu po tym jak obcieto sieralowi budzet ale widac niepotrzebnie. Miazga, nie wiem co moge wiecej napisac. Ciekawe jak wyglada sprawa ogladalnosci w usa.
Shen

Postprzez Helventis » piątek, 3 paź 2008, 18:54

Supernatural miażdży. Trzeci odcinek jest po prostu świetny. SN to najlepszy serial jesiennej ramówki.

podpisuje sie pod tym . Każdy odcinek lepszy od poprzedniego, oby tak bylo do końca sezonu :D. A że dyskusja o tym co spoiler a co nie spoiler nadal trwa to nie napisze nic wiecej :P
Helventis

Postprzez Bostonq » piątek, 3 paź 2008, 18:58

Helventis napisał(a): A że dyskusja o tym co spoiler a co nie spoiler nadal trwa to nie napisze nic wiecej :P

Ależ pisz, dyskusja to jedno, a pisanie to drugie. Sam na pewno umiesz ocenić, co jest spoilerem, a co nie. A jeśli nie masz 100% pewności, to wlep znacznik i wszystko będzie dobrze :)

Ech, jak ja Wam zazdroszczę. Zanim dojdę do bieżących odcinków, minie sporo czasu. Z drugiej strony, nadal mnie czeka przyjemność, którą macie już za sobą :P :)
Bostonq

Postprzez beata101 » piątek, 3 paź 2008, 21:19

Shen napisał(a):Smutny odcinek, swietne jak poprzednie dwa, troche sie obawialem o poziom 4 sezonu po tym jak obcieto sieralowi budzet ale widac niepotrzebnie.

Jak widac, jeśli się ma pomysł, ekipę i serce do serialu, duży budżet nie jest aż tak bardzo potrzebny. (tym bardziej, że nie zawsze się przydaje- popatrzcie na Fringe :P )
Obejrzałam właśnie trzeci odcinek- co tu dużo gadać- 10/10 :grin:
http://www.supernatural.com.pl
http://www.jensenackles.pl
beata101
wszyatko
wszyatko

Ulubiony Serial: Supernatural

Postprzez Mr.Wolf » sobota, 4 paź 2008, 08:42

Widze wszysty mnie uprzedzili z oceną odcinka. Wspomne tylko że finał tego sezonu zapowiada się fantastycznie :)
Mr.Wolf

Postprzez Shen » piątek, 10 paź 2008, 16:27

[spoiler]no i bracia znowu uganiaja sie za potworkami mimo tego ze zbliza sie apokalipsa i szatan chce zejsc na ziemie. niezle gore sie robi z supernatural[/spoiler]
Shen

Postprzez neotps » sobota, 11 paź 2008, 11:13

Co do oglądalności to tutaj link dla tych którzy newsa tego jeszcze nie czytali -> http://hatak.pl/news/3547/OgladalnoscSupernaturalnatleinnychserii/

Jak widać oglądalność wcale nie jest za wysoka, choć serial jest na 1 miejscu mojej listy. Licze tylko, że serial będzie miał jeszcze kilka sezonów, bo ostatnio naprawdę ciężko jest znaleść coś tak dobrego jak SUPERNATURAL.
neotps

Postprzez Shen » sobota, 11 paź 2008, 12:37

Jezeli Kripke bedzie mial dobry pomysl na kolejne serie to jestem na tak, ale nie bede plakac gdy Supernatural odejdzie w chwale po zakonczeniu 4 sezonu.
Czytalem ze Supernatural jest emitowane o tej samej porze co CSI: LV i Greys Anatomy wiec przeciwnikow ma mocnych.
Shen

Postprzez bartek1 » sobota, 11 paź 2008, 15:42

Dokladnie, SN konkuruje z bardzo mocnymi serialami dlatego oglądalność nie jest cudowna. Prawdziwą oglądalność moznaby ocenić uwzględniąc ile osob oglada ten serial pozniej na kompie, no ale raczej to jest nie do policzenia :/
bartek1

Postprzez asd » sobota, 11 paź 2008, 19:01

Supernatural [4x04] Obrazek
Obrazek When Dreams Come True...
asd
Expert
Expert

Ulubiony Serial: Rescue Me
Grupa: (XviD asd)

Postprzez Mroofa69 » poniedziałek, 13 paź 2008, 11:32

Ojej jak fajnie mój kochany Supernatural :grin: Jedyny plus długiego pobytu w szpitalu jest taki że wychodze a tu tyle zaległych seriali do ogladania.
Mroofa69

Postprzez Brita_ » poniedziałek, 13 paź 2008, 17:49

Mroofa69 napisał(a):Ojej jak fajnie mój kochany Supernatural :grin: Jedyny plus długiego pobytu w szpitalu jest taki że wychodze a tu tyle zaległych seriali do ogladania.

A juz myslalam , ze nas opuscilas tak dlugo cie nie bylo

asd za kolejny odcinek dostaje nagrode "niespodzianke" :smt033
Brita_

Postprzez Shen » wtorek, 14 paź 2008, 07:32

kurde ja teraz zyje od piatku do piatku, nie moge sie doczekac nastepnego odcinka
Shen

Postprzez Helventis » wtorek, 14 paź 2008, 08:33

Kod: Zaznacz cały
kurde ja teraz zyje od piatku do piatku, nie moge sie doczekac nastepnego odcinka

ja żyje w cyklu piątek - wtorek - piątek :D bo w piątki jest Supernatural, Smallville (które juz chyba z przyzwyczajenia tylko oglądam) i często w piątek House'a , a we wtorek jest Heroes, PB, HIMYM, T:TSCC i Chuck :D. jakoś tak się składa że w inne dni tygodnia jakoś tak biednie z fajnymi serialami jest :/
Helventis

Postprzez batman2k3 » środa, 15 paź 2008, 12:15

Obejrzałem pierwszy odcinek (pierwsze serii!) i zaintrygował mnie ten serial. Zaraz potem zabrałem się za drugi i... nuuuuuda. Historia banalna i na maxa przewidywalna. Zero dynamiki i rozwoju głównego wątku. Teraz musi minąć dużo czasu zanim (o ile w ogóle) obejrzę trzeci odcinek.
batman2k3

Postprzez panjandrum » środa, 15 paź 2008, 12:27

W pierwszych dwóch sezonach tak jest, a najbardziej w pierwszym, że nie ma nawiązań do głównego wątku. Trzeci i czwarty z tego co widać to już całkiem co innego. Ten serial jest o tyle dobry, że jest coraz lepszy w miarę oglądania, aż w końcu nie możesz już przestać :D Ja po pierwszych paru odcinkach też miałem podobnie jak ty, że na niektórych się strasznie nudziłem. Później jest dużo lepiej.
Istnieje teoria, że jeśli kiedyś ktoś się dowie, dlaczego powstał i czemu służy wszechświat,
to cały kosmos zniknie i zostanie zastąpiony czymś znacznie dziwaczniejszym i jeszcze bardziej pozbawionym sensu.
Istnieje także teoria, że dawno już tak się stało.

Douglas Adams
panjandrum
seriale to moja pasja
seriale to moja pasja

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Horror, Paranormal.