Oczywiście, to nadal Lynch mroczny i niekiedy fascynujący, ale jednak sam film aż tak rewelacyjny nie jest, stopień symboliczności i tajemniczość zbliża się mocno do granic czytelności
Ale niby rozwiązanie zagadki jakieś tam jest. Myślę, że ten serial, jeśli by rzeczywiści powstał, musiałby być czymś nowym, może inną historią, albo tą samą, ale ukazaną z innej perspektywy. Sam nie wiem, czy to dobry pomysł tak naprawdę 

Mnie bardziej martwi coś innego. Lynch ostatnio jest kompletnie oderwany od wszystkiego, "Inland Empire" obejrzałem - to jest miejscami fascynujący, ale jednak bełkot, więc pytanie, jak miałby wyglądać serial, który choć tajemniczy, pokręcony, dziwaczny, to jednak trzymał się pewnej logiki, była fabuła, a postaci nie były tylko pionkami, które zostały wrzucone do kotła chorej wyobraźni reżysera 

grego1980 napisał(a):Showtime potwierdziło
Nowy sezon w 2016.

sindar napisał(a):i... abstrakcyjna dekoracja biura Nevinsa, m.in. półka z książkami waląca się na młodą dziewczynę.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość