Yugi_2142 napisał(a):A ja właśnie miałem się za ten serial nie zabierać, bo min. ASD mnie skutecznie zniechęcił komentarzami tutaj, ale skoro @Bostonq piszesz że dobre to jest to z pewnością obejrzę. Dzięki za rekomendację.
Yugi_2142 napisał(a):Co do zastrzeżenia, że Drak to Vlad Palownik to krwiożercza bestia a nie dystyngowany arystokrata, biorąc pod uwagę czego dowiadujemy się w pierwszym odcinku od złowrogim stowarzyszeniu, podejrzewam że w pewnym momencie możemy dowiedzieć się że duża część legendy Vlada w uniwersum serialu pokazana zostanie jako czarny PR "smoków"
Bostonq napisał(a):Yugi_2142 napisał(a):Co do zastrzeżenia, że Drak to Vlad Palownik to krwiożercza bestia a nie dystyngowany arystokrata, biorąc pod uwagę czego dowiadujemy się w pierwszym odcinku od złowrogim stowarzyszeniu, podejrzewam że w pewnym momencie możemy dowiedzieć się że duża część legendy Vlada w uniwersum serialu pokazana zostanie jako czarny PR "smoków"
Cieszę się, że Ci się podoba (a asd za te wpisy, że to dla - w skrócie - dzieci, powinien otrzymać solidną karę), ale odnośnie tego czarnego PR, który faktycznie się nasuwa, to nie bardzo, bo w pewnym momencie mamy dialog między głównym bohaterem a jego przybocznym wampirem, że na śniadanie zjadali mnóstwo ludzi... Więc coś tu jest nie do końca tak, aczkolwiek nadal wierzę, że to zostanie wyjaśnione sensownie w dalszych odcinkach
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości