Facebook
   Google+
   Twitter

Supernatural

Jeśli lubisz gęsią skórkę i strachy pod łóżkiem!

Sam czy Dean Winchester?

Możesz wybrać tylko jedną opcję

Pokaż wyniki

Postprzez Shen » środa, 15 paź 2008, 13:47

Dokladnie tak jest, dalem kumplowi pierwszy sezon i raczej go nie powalil, ale kazalem mu wytrzymac do konca 2 i poczatku 3 sezonu.
Shen

Postprzez GreG » środa, 15 paź 2008, 15:25

batman2k3 napisał(a):Obejrzałem pierwszy odcinek (pierwsze serii!) i zaintrygował mnie ten serial. Zaraz potem zabrałem się za drugi i... nuuuuuda. Historia banalna i na maxa przewidywalna. Zero dynamiki i rozwoju głównego wątku. Teraz musi minąć dużo czasu zanim (o ile w ogóle) obejrzę trzeci odcinek.

Drugi odc. pierwszego sezonu to IMHO najgorszy odcinek sn ever :!:
Trzeci natomiast, jest już znacznie lepszy.
Ogólnie pierwszy sezon jest dosyć nierówny, ale oczywiście nawiązania do głównego wątku istnieją- przecież bracia mają za zadanie odnaleźć ojca itd.
Co by nie powiedzieć o pierwszym sezonie, ja chętnie wracam do takich odcinków jak "dead in the water", "hook man", "Scarecrow", "Faith", "Asylum", no i ostatnie 6 episodów - dla mnie wymiatają.

..A co do najnowszego odcinka- Nic ciekawego.
GreG

Postprzez batman2k3 » środa, 15 paź 2008, 18:12

Dwa sezony, tak? Zatem 44 x 42 = 1848 minuty, czyli prawie 31 godzin z mojego życia. No to chyba sobie podaruję.
batman2k3

Postprzez panjandrum » środa, 15 paź 2008, 18:46

To nie znaczy, że nie są dobre :grin:
Istnieje teoria, że jeśli kiedyś ktoś się dowie, dlaczego powstał i czemu służy wszechświat,
to cały kosmos zniknie i zostanie zastąpiony czymś znacznie dziwaczniejszym i jeszcze bardziej pozbawionym sensu.
Istnieje także teoria, że dawno już tak się stało.

Douglas Adams
panjandrum
seriale to moja pasja
seriale to moja pasja

Postprzez Liroy » środa, 15 paź 2008, 19:11

chlopie nie wiesz co tracisz :D no ale coz :P ja stracilem wiecej od ciebie ;] na stargate sg-1 10 sezonow srednio po 20-24 epki :P plus oczywiscie innej seriale np. CSI Las Vegas wlasnie lecial niedawno 1 epek z 9 sezonu xD
Liroy

Postprzez Saga » czwartek, 16 paź 2008, 12:08

batman2k3 napisał(a):Dwa sezony, tak? Zatem 44 x 42 = 1848 minuty, czyli prawie 31 godzin z mojego życia. No to chyba sobie podaruję.

nie wiesz co robisz
moze i pierwszy sezon nie powalał tak jak nastepne ale ja tam ogladala z przyjemnoscia i nie tylko ze wzgedu na Deana :D :mrgreen:
jak dla mnie nawet pierwszy sezon sn jest 1000 razy lepszy niz 3 priona zreszta 4 tez mnie nudzi niemilosiernie i chyba tylko z przyzwyczajenie ogladam
Saga

Postprzez batman2k3 » czwartek, 16 paź 2008, 13:32

1) Wolę jednak jak coś mnie "powala" już na początku (fan teroii Hitchcocka), a nie dopiero po 44 odcinkach. Nie mówię, że ten pierwszy sezon jest zły, bo go nie oglądałem (w całości). Na razie mam opinię po dwóch pierwszych odcinkach, no i tutaj ten drugi... jakoś wkrótcę powrócę do oglądania, ale jeszcze muszę odczekać. Bo potencjał jest - dawno nie oglądałem serialu, który należy oglądać jedynie wieczorem (odczytuję to jako pozytyw, żeby nie było).

2) 1000 razy lepszy niż 3. sezon (w połowie którego zakończyłem przygodę) PB, to 0 x 1000 = 0. Kiepskie porównanie wybrałaś.

3) Dean mnie nie jara, bo jestem hetero.
batman2k3

Postprzez Shen » piątek, 17 paź 2008, 07:04

nie wiedzialem ze trzeba byc gejem zeby polubic postac grana przez faceta.
Shen

Postprzez Mr.Wolf » piątek, 17 paź 2008, 07:39

Shen napisał(a):nie wiedzialem ze trzeba byc gejem zeby polubic postac grana przez faceta.

Ja także, Dean to w pewnym stopniu mój idol cwaniaka heh :)
Mr.Wolf

Postprzez batman2k3 » piątek, 17 paź 2008, 09:54

Saga napisał(a):ale ja tam ogladala z przyjemnoscia i nie tylko ze wzgedu na Deana :D :mrgreen:

Jakoś ja to odczytuję inaczej, poza tym moją wypowiedź w tym temacie należy traktować z przymróżeniem oka.
batman2k3

Postprzez Shen » piątek, 17 paź 2008, 15:46

strasznie sie wynudzilem na tym odcinku, jestem zawiedzony, jedynie scena z dostawca pizzy na plus.
Shen

Postprzez beata101 » piątek, 17 paź 2008, 21:06

A mnie się bardzo podobał.Fajny i pomysłowy.
[spoiler]Czarno-białe zdjęcia, muzyka jak ze starego filmu, świetny hrabia Dracula...padłam przy scenie jak ucieka na skuterku :grin: [/spoiler]
http://www.supernatural.com.pl
http://www.jensenackles.pl
beata101
wszyatko
wszyatko

Ulubiony Serial: Supernatural

Postprzez Helventis » piątek, 17 paź 2008, 21:57

uwaqżam że najnowszy odcinek jest beznadziejny :/ . Prawie tak samo kiczowaty jak odcinek 1x02 (moim zdaniem najgorszy odcinek Supernatural) o którym ktoś niedawno wspominał. A sezon 4 zapowiadał się tak dobrze... mam nadzieje że w następnym odcinku powrócą do głównego wątku
Helventis

Postprzez bartek1 » sobota, 18 paź 2008, 07:59

Wedlug mnie odcinek nie byl taki zly, trzeba przyznac ze scenarzysta nie boi sie zrobic oryginalnych epow, no ale[spoiler] po raz 3 zmiennokształtny[/spoiler] to według mnie brak pomysłow. Nie podoba mi sie to ze znowu odpuszczją główny wątek na rzecz jakiś zwykłych potworów
bartek1

Postprzez panjandrum » sobota, 18 paź 2008, 11:23

Najnowszy odcinek nie za dobry. Widać chcieli coś śmiesznego zrobić, ale im nie wyszło. I October Fest w Pensylwanii? Myślałem, że to tylko w Niemczech.
Istnieje teoria, że jeśli kiedyś ktoś się dowie, dlaczego powstał i czemu służy wszechświat,
to cały kosmos zniknie i zostanie zastąpiony czymś znacznie dziwaczniejszym i jeszcze bardziej pozbawionym sensu.
Istnieje także teoria, że dawno już tak się stało.

Douglas Adams
panjandrum
seriale to moja pasja
seriale to moja pasja

Postprzez Gość » sobota, 18 paź 2008, 11:40

Moim zdaniem jeden ze słabszych odcinków, jednak bez przesady aż tak nudno nie było. Troche się z Deana pośmiałem ;) Zdecydowanie lepszy niż odcinek zaraz po przerwie spowodowanej strajkiem scenarzystów(3x12 o ile nie jestem w błędzie?)
Gość

Postprzez asd » sobota, 18 paź 2008, 20:22

[4x05] Obrazek
Obrazek When Dreams Come True...
asd
Expert
Expert

Ulubiony Serial: Rescue Me
Grupa: (XviD asd)

Postprzez Sqter » niedziela, 19 paź 2008, 16:37

Hmm sorry za OffTop ale czy najnowszy epek to nie to samo co wystawił ringside666? I w ogóle co to za koleś?! Znowu jakiś podszywacz?!

Btw.. Jeden "inny" odcinek nie tworzy od razu mega nudnego sezonu.. a wstawka o [spoiler]zmiennokształtnym jest nie na miejscu..[/spoiler] Oo! Jakby co to nie narzekam xD :P
Sqter

Postprzez bweb » niedziela, 19 paź 2008, 22:11

[spoiler]Dla samego tekstu Deana nt. ponownego dziewictwa warto bylo ogladac najnowszy odcinke- hehe.[/spoiler]
bweb

Postprzez Lord_Ace » poniedziałek, 20 paź 2008, 18:29

Chcieli zrobić coś innego,malutką odskocznie od głównego wątki i moim zdaniem reprezentuje ona przyzwoity poziom. Takie "posty" od głównego nurtu tylko zaostrzają mój apetyt :)
Lord_Ace

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Horror, Paranormal.