Facebook
   Google+
   Twitter

Lost

Jeśli lubisz gęsią skórkę i strachy pod łóżkiem!

Postprzez atathoth » niedziela, 27 kwi 2008, 08:23

@Yugi_2142, tak wiem ze smg strzelaja szybko ale nie celnie, ale boze, nie mow mi ze w grach jak tom clancy, CS czy innych strzelales przez 10 sek i nikogo nie trafiles z takiej broni ;)

@ ana81
[spoiler]co do tego krecenia Bena, przeciez to bylo pewne ze Ben gra na emocjach sayida. JJaki by mial on pozytek z tego ze pojechal do iraku by wytropic zabojce Nadii, i powiedziec to naszemu ulubionemu irakijczykowi? A takie ze wiedzial ze bedzie chcial tez wyeliminowac Charles. :D[/spoiler]

[spoiler]Ale jeszcze nie powiedzielismy jednego! Jak Ben "przybywa na Sahare" w ubranku z naklejka nowej stacji (myle sie?) dharmy? Teleportacja? A pozniej jeszcze pytanie o date, czyli sadzil ze przybyl w czasie... Teleportation+time machine+lost= co oni jeszcze nie wymysla :S[/spoiler]
atathoth
maniak serialowy
maniak serialowy

Postprzez Gawith » niedziela, 27 kwi 2008, 09:25

No i jeszcze, czemu
[spoiler]Ben nie może zabić Widmore'a[/spoiler]
Gawith
większość oglądam
większość oglądam

Postprzez Mroofa69 » niedziela, 27 kwi 2008, 19:39

[spoiler] Ben najpierw chce zabić córke Widmor'a żeby tak jak powiedział ten poczuł co to za ból stracić dziecko. Potem pewnie dopiero go zabije jak juz troche pocierpi.[/spoiler]
Mroofa69

Postprzez Sieniu » niedziela, 27 kwi 2008, 23:11

[spoiler]Nie! Jest powiedziane wprost ze nie może go zabić.. Wydaje mi sie że wyspa go chroni! Tak jak chroniła Michaela przed popełnienem samobójstwa! Tak więc ani Ben ani Widmore nie mogą zginąć.. z tego co widać to Widmore był włascicielem wyspy a teraz Ben mu ją odebrał..[/spoiler]
Sieniu

Postprzez ana81 » poniedziałek, 28 kwi 2008, 20:04

KNiq
mi skaner znalazł dziś trojana w torrencie, ale losta wyrzuciłam przed wczoraj
ana81

Postprzez KNiq » poniedziałek, 28 kwi 2008, 22:36

U mnie chyba tylko blokował popundera jakiegoś i stąd komunikat.
Sam film ok.
KNiq

Postprzez ana81 » poniedziałek, 28 kwi 2008, 23:48

Serial jako taki też ok, tylko próbuję dojść skąd ten trojan się wziął w plikach torenta
ana81

Postprzez Mroofa69 » wtorek, 29 kwi 2008, 09:23

Ja tam żadnego trojana nie miałam w ostatnim odcinku Losta.
Mroofa69

Postprzez mlodszy » piątek, 2 maja 2008, 20:45

Tak tylko informuje ze dzis ukazal sie 10 odcinek jezeli ktos zapomnial :)
mlodszy

Postprzez Mroofa69 » piątek, 2 maja 2008, 21:20

Nikt napewno nie zapomniał :grin:
Mroofa69

Postprzez An25driu » piątek, 2 maja 2008, 21:25

mlodszy napisał(a):Tak tylko informuje ze dzis ukazal sie 10 odcinek jezeli ktos zapomnial :)

Nikt nie zapomniał o 10 odcinku ;). Odcinek na stronie pojawi się z opóźnieniem ponieważ siadł mi procesor i płyta główna. Jestem świeżo po remoncie i reinstalce więc muszę jeszcze wszystko poustawiać aby było dobrze. Być może na rano już będzie wstawka. Niecierpliwych zapraszam do sięgnięcia 350 Mb plików ;).
An25driu
sprawdź mnie
sprawdź mnie

Postprzez mlodszy » piątek, 2 maja 2008, 22:00

Ale ja nie mowie ze nie ma odcinka. Tylko ostatnim razem byla cisza przy 9 to pomyslalem ze znow zapomnieli :) Bo czasem przed odcinkiem komentarze byly ;)
mlodszy

Postprzez An25driu » sobota, 3 maja 2008, 02:07

Lost [4x10] Obrazek
An25driu
sprawdź mnie
sprawdź mnie

Postprzez Shen » sobota, 3 maja 2008, 07:28

Sredni ten odcinek, ogladalem go wczoraj na raty bo nic ciekawego sie nie dzialo, no moze oprocz rozmowy Jacka z Hugo.
Shen

Postprzez Seybr » sobota, 3 maja 2008, 10:29

Tnx za kolejny odcinek, odwalacie kawał dobrej roboty. Internetowa telewizja satelitarna ;].
Seybr

Postprzez Rushq » sobota, 3 maja 2008, 15:15

faktycznie odcinek..slaby..po chwili tez mialem ochote zaprzestac :p
Bylem czlonkiem grupy XviD asd --> ale to bylo kiedys :-)
Rushq
załapałem bakcyla
załapałem bakcyla

Postprzez Mr.Wolf » sobota, 3 maja 2008, 20:27

Dokładnie ktoś wyżej przetoczył moją opinie co do tego odcinka. Był to typowy wypełniacz pustego miejsca w fabule serialu, aczkolwiek był bardzo ciekawy wątek rozmowy Hurleya z Jackiem, tajemniczy,ciekawy i intrygujący:D To chyba było jedyne "coś" wnoszące cokolwiek do fabuły no bo chyba nie wycięcie wyrostka Jacka:D

Czekam na następny odcinek z nadzieją że bedzie tak samo dobry jak 09:P
Mr.Wolf

Postprzez ana81 » niedziela, 4 maja 2008, 00:16

[spoiler]W ostatnim odcinku 3 sezonu dowiadujemy się (rozmowa Kate z doktorkiem), że Kate jest z Sawyerem. Nagle okazuje sie, że jednak jest z Jack'iem i bawią się w szczęśliwą rodzinkę... Tylko, który był pierwszy i jaki w tym sens... :? [/spoiler]
ana81

Postprzez oziak » niedziela, 4 maja 2008, 10:42

a mi sie tam akurat odcinek podobal
oziak

Postprzez Cayack » niedziela, 4 maja 2008, 11:38

ana81, co proszę?

ana81 napisał(a):[spoiler] W ostatnim odcinku 3 sezonu dowiadujemy się (rozmowa Kate z doktorkiem), że Kate jest z Sawyerem. [/spoiler]

Nic takiego nie było powiedziane, a już na pewno nie padło żadne imię. To już Twoja własna (nad)interpretacja wydarzeń ;) . Choć rzecz jasna mogą tak zakombinować, że to co piszesz faktycznie okaże się prawdą, ale na ten moment - nie można tego przyjąć za pewnik :) .

Choć szczerze mówiąc akurat ten wątek... taka zapchajdziura nieistotna. Ale rzecz jasna, każdy może postrzegać wszystko na swój sposób.

[spoiler]a co do kolejności wydarzeń: FF Jacka z 3x22 są chronologicznie ostatnie. Czyli najpierw bawili się z Kate w szczęśliwą rodzinkę, a następnie się to rozsypało (czego pierwsze symptomy widzieliśmy już w ostatnim odcinku).[/spoiler]
Cayack

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Horror, Paranormal.