Bostonq napisał(a):W końcu coś, w końcu mocny i dobry odcinek. Finałowy, a teraz dwa miesiące przerwy. I jak raz jeszcze ktoś napisze, że zaszła ewolucja w postaci Gubernatora, to będę krzyczał... Nic nie zaszło, to destrukcyjny, szalony, co gorsza charyzmatyczny, więc pociągający za sobą innych - psychopata. Takim go poznaliśmy i takim pozostał.
Bostonq napisał(a):Spoiler:
Bostonq napisał(a):Naprawdę bardzo dobry odcinek (nawet pomimo tego, co pisałem w spoilerze), spokojnie mógłby być finałem sezonu
Bostonq napisał(a):Nie będę, bo z tego, co napisałeś, nie wynika, że przeszedł on jakąś przemianęSzaleństwo tkwiło w nim od zawsze, sadyzm, okrucieństwo. To, że zmieniał swoje zachowania, nie znaczy, że wydarzyła się jakaś metamorfoza.
najphil napisał(a):Zarządzał całym miastem, i to w imponujący sposób, ale jednocześnie w zaciszu domowym ukrywał chodzące zwłoki córeczki, oszukując się, że ona wciąż coś czuje - to była swoista kotwica poczytalności i namiastka rodziny.
najphil napisał(a):Trafia do obozu, gdzie wszystkie demony wracają. Dostrzega nieudolność kierownictwa i jakie to może być niebezpieczne dla jego nowej rodziny, postanawia wyjechać, a gdy to się nie udaje, idzie po trupach by przejąć władzę.
najphil napisał(a):Przejęcie więzienia wydaje się mu się dobrym pomysłem i naprawdę chce przeprowadzić je bez rozlewu krwi.
najphil napisał(a):Widok trupa dziewczynki łamie go na nowo. Liczy się już tylko zatracenie się w walce, by zagłuszyć ból.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość