Shedao Shai napisał(a):Bostonq, a co jest z Billem w książkach?

Shedao Shai napisał(a):Bostonq, a co jest z Billem w książkach?

Billith ma się całkiem dobrze i w sumie jest sensowną zagadką na sezon, sprawa Warlowa zapowiada w sumie niezłą zabawę, Jason tradycyjnie kradnie show, a Eric jak to on, będąc nawet ileś tam tysiąc letnim (czy stoileś) wampirem musi jak klasyczny facet wybrać nie tę kobietę, co trzeba

Zdaję sobie sprawę, że ten serial poszedł w dość dziwne rejony, nagromadzenie istot nadprzyrodzonych w pewnym momencie sięgnęło absurdu, ale przyznam, że lubię bohaterów tej produkcji, na pewno nie czekam na każdy odcinek z wypiekami na twarzy, jak to się zdarzało w przypadku wcześniejszych sezonów, ale 6 lat to nie hop siup, zżywa się człowiek z postaciami, a i ten sezon zapowiada się akurat na dość interesujący, z racji oczywiście Rutgera Hauera! 

Bardzo dobry odcinek na rozpoczęcie sezonu.
Rutger miał swoje pięć minut (choć liczyłem i tak na więcej, głównie to paradował w tej dziwnej fryzurze), ale nie na wiele to się zdało, bo praktycznie każdy odcinek jest o tym samym - koligacje rodzinne, zależności, kto czyją krew wypije i jak się po tym czuje, momentami mamy kretyńskie pomysły na obniżenie populacji dzieci szeryfa, do tego ckliwe i nudne niemiłosiernie sceny w krainie wróżek z wielkim, ale już byłym, bo to się szybko zmienia, badasem przywiązanym do słupka. 

Drugi wątek - to wampiry, które przypomniały sobie, że są drapieżnikami, zwłaszcza Eric, a ten musiał cały sezon przeczekać, żeby w końcu zatrybić, że nordyckie korzenie to nie w kij dmuchał, plus Jason - ma swoje pięć minut, ale takie naprawdę dobre, bo w sumie nigdy nie schodził poniżej pewnego poziomu

), biorąc pod uwagę wszystkie sezony:.jpg)

(Bo pal sześć sam akt, ale dialog jest cudny - co ciekawe, wampir(ka) w tej scenie definiuje siebie jako katoliczkę, co tłumaczy zresztą jej zachowanie
No i pochodzi z Europy
)

Ech, siedem lat, aż wstyd 

Bałem się kontrowersji, więc "ocenzurowałem" klatkę
Tu jest w całości
Więc chyba przyjdzie Ci poczekać na kolejny sezon, a nuż? 
Trzeba znać Erica 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości