co do fox tv to ma byc narazie dostepny na cyfrowym polsacie w standardzie a przynajmniej tak wyczytałam

When Dreams Come True...

. Taki wyprasowany mundurek
WOW[/spoiler]
When Dreams Come True...
W efekcie jak już pisał asd, jeśli ogląda się we właściwych warunkach, można się... zaniepokoić
Mam tylko nadzieje ze z fabula bede sie dosc blisko trzymac komiksu, bo ten jest swietny.

zapychacz dziur i tyle mialam nadzieje na cos znacznie lepszego powiem ze nic mnie nie zachwycilo i nic nie zdziwilo no moze oprócz [spoiler]braku pytania co sie wlasciwie stalo[/spoiler] na serio dziwne to jest ja bym sie odrazu pytala

ale to mi nie przeszkadza), są klasyczne! Tak. Ma. Być. Ulga.

When Dreams Come True...
xvidasd napisał(a):Ale brak zainteresowania głównego bohatera jest co najmniej sztuczny - KAŻDEMU w takiej sytuacji i W PIERWSZEJ KOLEJNOŚCI cisnęło by się pytanie: JAK? SKĄD? CO się stało? itp!!

) tym, skąd, jak i dlaczego. To by wymagało zbyt wielu dymków 

When Dreams Come True...

. A marna oglądalność ...marne szanse na kontynuacje. Chociaz z drugiej strony...nie mam pojęcia ile stron ma przeciętny komiks, może 6 odcinków wystarczy żeby całość zekranizować?

Shedao Shai napisał(a):no i jest spora różnica między krytykowaniem ignorancji i obrażaniem
ale mnie to nigdy nie interesowało i interesować nie będzie. Podśmiewałam się trochę, łokej...ale jakoś zwolennicy tego serialu strasznie biorą sobie do serca każdą krytykę.
ale SN ma już 6 sezonów i coś sobą reprezentuje.
Przejdzie mi...
Popatrze sobie na dzisiejsze fotki z planu SN ( brzusio !) i złagodnieję 

po pierwsze czy to jest komiks amerykanski ?? znaczy taki kolorowy a nie manga ??? bo jak manga to chetnie poczytam kolorowych nie lubie
i jak zawsze wszyscy gdzies sie zbieraja tym razem Atlanta i wyruszamy w droge
o dziwo droga byla krotka
po drodze zmieniamy srodek komunikacji bo sie paliwo konczy i docieramy do miejsca spotkania robinsonow jedziemy przez puste miasto i nagle bum nikogo nie ma tylko zombiaki
[/spoiler]
ogladam i narzekam taka kobieca dolegliwosc 
Shedao Shai napisał(a):xvidasd - na prawdę polecam zapoznanie się z komiksem, bo wyśmiewać każdy potrafi, szczególnie nie znając wyśmiewanego materiału

When Dreams Come True...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość