http://www.spoilertv.com/2013/09/americ ... 3-new.html
Komu wbić szpileczkę?

-- 14.09.2013 18:47 --
I jeszcze plakat.
O nowym sezonie wiemy tylko, że będzie Nowy Orlean, niewolnicy, sabat czarownic i voodoo.

Później przyszła kolej na opowieść pachnącą dziełami typu "Zmierzch" czy "Akademia wampirów", by na koniec znów przykuć moją uwagę. Dziwny punkt wyjścia dla nowego sezonu, głównie dlatego, że jakoś nigdy nie byłem specjalnie poruszany postaciami baby jagi z nieodzownym czarnym kapeluszem, kotem i parchem w okolicy nosa. Mam nadzieję, że twórcy wykombinowali coś rzeczywiście zaskakującego, by pchnąć życie i dać nowy strat dla opowieści o babach latających na miotle.

Tylko tak się jakoś stało, że kibicuję tym złym, czarownicom, a głównie to Jessice Lange - jak ona gra, tego nie da się opowiedzieć słowami - jest wybitna w każdym, nawet najdrobniejszym geście, wyrazie twarzy, ruchu ust, spojrzeniu oczu.
A przecież w tym serialu wszystko poza panią Lange też jest niezłe - wystarczy choćby przywołać ostatnią scenę najnowszego odcinka - rzeź u fryzjera 
No i pojawia się w końcu Biała Wiedźma, którą zafascynowana jest Misty Day - Stevie Nicks! Gra samą siebie, śpiewa, co kapitalnie podbija nastrój całości 

.jpg)

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości