Smallville napisał(a):Nigdy nie podobał mi sie ten cały pomysł apokalipsy.
Shedao Shai napisał(a):Z jednym się zgodzę: 6 sezonu również nie chcę.
Brita napisał(a):moja miłość jest totalnie ślepa, bede to oglądać chocby zmieniło sie w operę mydlaną
GreG napisał(a):więcej czasu przegadaliśmy z siostrą niż oglądaliśmy.
news pochodzi z supernatural.com.plKoniec nie jest taki bliski jak się wydaje. Szefowa The CW, Dawn Ostroff, mówi, że twórca "Supernatural", Eric Kripke, coraz poważniej myśli o szóstym sezonie.
"Zaczyna rozważać ten pomysł" - mówi. "Ostatnio byłam razem z Erikiem na lunchu i wydawał się bardzo podekscytowany pracą nad serialem. Ten sezon bardzo mu się podoba. Na pewno nie mogę powiedzieć, że zaczyna brakować mu pomysłów - ma ich jeszcze wiele."
Ostroff twierdzi, że Kripke w tym sezonie przeszedł samego siebie pod względem kreatywności. Wspomina także, że sukces, jaki odnosi "Supernatural" pod względem oglądalności świadczy o tym, iż produkcja skrywa w sobie jeszcze sporo potencjału. "Oglądalność wzrosła. Obecnie serial ogląda więcej młodych kobiet, niż kiedykolwiek wcześniej. Niewiele seriali, które mają za sobą już 4 sezony może poszczycić się takim wynikiem. - mówi Ostroff.
Shen napisał(a):Podbijam temat bo juz w piatek nowy odcinek
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości