Yugi_2142 napisał(a):Właśnie skończyłem oglądać odcinek 01 z pierwszego sezonu... Nie ma to jak być na bieżąco w temacie
panjandrum napisał(a):Ile wy w sumie oglądaliście razy SN, że pamiętacie jakiś odcinek w którym zmiennokształtny udawał Sama.
beata101 napisał(a):Witaj ...sporo masz do nadrobienia...ale według mnie warto...
beata101 napisał(a):Byłam w kinie na Star Wars Episode IV 72 razy
beata101 napisał(a):Niestety nie wszyscy dobrze pamiętamy niczego adminowi nie wypominając
Yugi_2142 napisał(a):Że też nie mogli jakiś dwóch fajnych sióstr w głównych rolach umieścić
xvidasd napisał(a):To ten z Tricia Helfer
beata101 napisał(a):Yugi_2142 napisał(a):Że też nie mogli jakiś dwóch fajnych sióstr w głównych rolach umieścić
Wtedy JA bym pewnie nie oglądała![]()
xvidasd napisał(a):Więc przyznajesz otwarcie, że scenariusz SN jest do D i oglądasz tylko ze względu na walory dwójki głównych aktorów?
beata101 napisał(a):Tylko wam wolno mieć hmmm...myśli na widok panienki w bikini na przykład?
beata101 napisał(a):Nie zarzucaj mi , że coś oglądam tylko dlatego że chcę sobie popatrzeć na aktora...nie jestem aż taką "kretynką"
To ktory sie najbardziej podobal czy zapadl w pamiec? Dla mnie to roznica ;p Najbardziej w pamieci mi utkwil odcinek gdy [spoiler]bracia musieli zabic ta kobiete ktora zamieniala sie w wilkolaka[/spoiler]xvidasd napisał(a):
A który odcinek się wam najbardziej podobał?
Bo mnie najbardziej zapadł w pamięci
na świecie mnie wtedy jeszcze nie byłobeata101 napisał(a):Byłam w kinie na Star Wars Episode IV 72 razyi żeby było śmieszniej za 72 razem jak oglądałam atak na Gwiazdę Śmierci to sobie rekawiczke z nerwów pogryzłam
![]()
Ehh...to były czasy.
xvidasd napisał(a):Eee - ja oglądałem Słoneczny Patrol właśnie tylko ze względu na to
Shen napisał(a):na świecie mnie wtedy jeszcze nie było
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość