Shedao Shai napisał(a):Ja chyba też wszystko z czaiłem.
O finale wypowiem się razem z notką podsumowującą cały serial. Na razie, dla rozrywki:
http://film.onet.pl/seriale/0,1613025,artykul.html
.. bo nie wierzę że można zobaczyć ten odcinek i gadać takie głupoty.
Bostonq napisał(a):Ja mam taką propozycję natury technicznej. Jako że serial się skończył, to dość trudno będzie nam rozmawiać, wszystko wsadzając w spoiler. Może ja po prostu teraz napiszę takimi wielkimi literami i dopiszę w temacie:
UWAGA! OD TERAZ SPOILERY BEZ UKRYWANIA - NIE OGLĄDAŁEŚ JESZCZE CAŁOŚCI - NIE CZYTAJ!!
Cayack napisał(a):Dobiegł końca, co tu się czarować, najlepszy serial naszych czasów
beata101 napisał(a):Jeszcze jedna opinia "jedynie słuszna" ?Mało jest rzeczy tak wkurzajacych.
beata101 napisał(a):.jak Jack, zakładając że stał się taki jak Jacob, mógł zabić MIB'a? Przecież w poprzednim "wcieleniu" Jacob nie mógł tego zrobić?
beata101 napisał(a):to kiedy umarła Kate? Sawyer? Aaron? i reszta? W wybuchu atomówki?
Cayack napisał(a):Kate i Sawyer odlecieli i prawdopodobnie wylądowali bezpiecznie gdzieś w Ameryce. Może nawet doczekali lat starości i w końcu umarli. Jak powiedział Christian "każdy w końcu umiera". Niektórzy przed Jackiem, niektórzy długo po nim.
Cayack napisał(a):Absolutnie, żadna "jedyna słuszna". Opinia z cyklu subiektywnych, myślałem, że to oczywiste
beata101 napisał(a):.jak Jack, zakładając że stał się taki jak Jacob, mógł zabić MIB'a? Przecież w poprzednim "wcieleniu" Jacob nie mógł tego zrobić?
Jacob nie mógł skrzywdzić MiBa, jako swojego brata, bo tak uczyniła ich "matka". Jacka to już nie dotyczyło. Był następcą Jacoba, ale nie nim samym.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość