Yugi_2142 napisał(a):Kto to jest DH? I Jared Gienia? (Chyba zaraz oberwę znowu )
A za co Yugi...? Tak se pisałam, ja fanka jestem że tak powiem "totalna" więc interesuję się nie tylko samym SPN ale i wszystkim co się dzieje dookoła serialu i aktorów. I tak se z rozpędu napisałam o czymś, o czym raczej większość użytkowników tej strony nie ma i nie musi mieć pojęcia, przepraszam.
Ale gwoli wyjaśnienia...
26 marca w Los Angeles zaczyna się coroczna konwencja ( zjazd) fanów Supernatural- jeden z wielu zresztą. Zloty takie odbywają sie od 2006 roku, kilka razy w roku w rożnych miejscach na świecie. Na większości z nich bywają aktorzy grający w serialu. Spotykają się z fanami, opowiadają o serialu, o pracy itp. Oczywiście główni bohaterowie ( ci najbardziej pożądani na każdej konwencji czyli Jensen i Jared) nie bywają na wszystkich bo sie nie da.
W tym roku mają byc na pewno teraz w LA, na początku kwietnia w Rzymie, w czerwcu w Barcelonie ( a ja nie mam pieniędzy

) i najprawdopodobniej we wrześniu w Sao Paulo. I na pewno w Vancouver.
Spotkania takie sa okazją głównie do zadawania mnóstwa pytań ( co prawda co głupsze są dość skutecznie eliminowane przez organizatorów) , chłopaki opowiadają o różnych sprawach związanych z serialem i z reguły jest jakas aukcja dobroczynna na jakiś cel
Poniżej filmik z zeszłego roku ze zjazdu w Chicago, na którym licytowany jest zegarek Jareda ...jeden z moich ulubionych momentów tej konwencji
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qZkdsOQQIpQ[/youtube]
A teraz odnośnie DH ( Danneel Harris czyli ruda) to oficjalna narzeczona Jensena ( nie lubimy jej

) a Gienia to Genevieve Cortese Padalecki, czyli świeża ślubna małżonka Jareda ( grała Ruby w 4 sezonie SPN)
A co do tego dlaczego na pewno w LA bedzie ruda i Gienia ...długa historia
Sorry za OT...