Pawel napisał(a):Ciekawa sprawą z tą "grupą ratunkową" bo osobiście wątpie aby robili tą całą ekspedycję tylko po to żeby znaleźć Bena.

Skoro jest to temat o bieżących odcinkach to chyba wiadomo że w naszych opisach będą się pojawiały spoilery (a raczej opisy tego co już widzieliśmy, więc jaki to spoileratathoth napisał(a):Moglbys to zaznaczyc jako SPOILERPawel napisał(a):Ciekawa sprawą z tą "grupą ratunkową" bo osobiście wątpie aby robili tą całą ekspedycję tylko po to żeby znaleźć Bena.
Mnie najbardziej zdziwil SPOILER: Ten niedzwiedz znaleziony na pustyni z znakiem Darhmy.... To oznacza ze ta cala organizacja ma pare tysiecy lat? czy moze probowali stworzyc na tej pustynii cos podobnego do Wyspy.? Ciekawe...
). Ale jak chcecie to na następny raz na początku posta od razu dam uwagę że możliwe spoilery.
.

jak dla mnie troche przesadzili z tym azjata i jego odkurzaczem, i te jego rozmowy z duchami, troche to bardzo duza lipa podjezdza, i nie pasuje to klimatu lostów

batman2k3 napisał(a):Powoli zaczyna się z tego robić serial dla maniaków. Do teakiego wniosku dochodzę po obejrzeniu 4x02, a dalej tylko pewnie się utwierdzę w tym przekonaniu.
)
mimo ze początek 4 seasonu jest swietny i mam chęc na kolejne odcinki to mam nadzieję ze zaczną cos wyjaśniac i laczyc poszczegolne watki
Przy tym tekście "Każdy nieogolony rosjanin z przepaską na oku jest nieśmiertelny" normalnie spadłem prawie z krzesła
. Aha i Walt w 6 sezonie (moim zdaniem tak bedzie wyglądał w 30 dopiero
) miażdży
a widać nawet lekkie podobieństwo 

), trzeba się chwilę zastanowić nie tylko nad tym co, kto, jak i dlaczego, ale także kiedy.
bo tak to właśnie wygląda - błyskotliwy człowiek nam objawił i wyśmiał wady seriali którymi my, klasa b, się podniecamy. Najciekawszy z tego tekściku jest epilog, w którym zacytował kilku krytykantów jego pracy naukowej o PB i ich wyśmiał.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość