. Eric też niezły. Wkurza mnie tylko Jason i jego "zamiłowanie do Boga" choć o tym juz dawno było w przeciekach z 2 sezonu. No i ta babka z którą na pieńku ma Sam, mogliby wreszcie cos wyjaśnić kim ona do cholery jest, bo sam nie wiem , troche po bzyczy, po trzesie sie i wszyscy robią co chce - beznadzieja troche[/spoiler]
Albo trzeba przeczytać książkę, drugą część serii autorstwa Charlaine Harris, aczkolwiek Ci, co czytali donoszą, że są spore zmiany, więc może i wyjaśnienie będzie inne
(A propos książek - Mag wznowił pierwszą część - http://www.literatura.gildia.pl/tworcy/ ... -zmierzchu - z okładką nawiązującą do serialu - czytałem; na drugą - po polsku - trzeba trochę poczekać, ale zdaje się, że niedługo
).Na ciekawą formę promocji serialu wpadli producenci seriali True Blood. Otóż od września w Stanach do kupienia będzie napój o nazwie "True Blood". Będzie on w kolorze czerwonym i ma przypominać widzom, że właściwie nawet wśród nas mogą żyć wampiry.
Po raz pierwszy napój publicznie pokazano podczas konwentu Comic-Con w San Diego, na którym bardzo licznie zjawili się aktorzy i twórcy tego serialu.
Na chwilę obecną nie wiadomo czy napój będzie dostępny także w innych krajach.
zrodlo hatak.pl
Ogólnie odcinek świetny a końcówka intrygująca, ciekawe jak to bedzie dalej
.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość