przez NIke » środa, 31 mar 2010, 17:58
Smallville napisał(a):Ja wymiękłem po 3 odcinkach, fajnie się zapowiadał no ale to co się działo to była lipa straszna.
Dla tych którym się spodobał informacja, że drugiego sezonu nie będzie.
I całe szczęście, że nie będzie 2 sezonu. Serial zapowiadał się dobrze, ale wg mnie to była totalna porażka.
Demony były śmiechu warte, a nie nie przerażające. Sceny walki takie sobie, gra aktorska słaba (wyłączając Glenistera - musiał chyba przegrać jakiś zakład, że zgodził się w tym wystąpić), a o fabule już nie wspomnę...
Polecam tym, co mają za dużo wolnego czasu i baaaardzo się nudzą oraz nie zależy im, żeby zobaczyć dobry serial (albo chcą się ponabijać).
Ostatnio edytowano środa, 7 kwi 2010, 11:46 przez
NIke, łącznie edytowano 1 raz
Hasło/Password: xvidasd.com
***PL***Proszę o kierowanie zapytań o ponowne wystawienie/seedowanie odcinków/sezonu za pomocą "Prywatnej wiadomości" - wtedy dostaje maila, że coś zostało napisane, a tak dowiaduje się jak wrzucam nowe odcinki (a potem zapominam o tych zapytaniach).
***ENG***Please send your requests for re-uploads/seeding of episodes/seasons via "private message" - this way I get the e-mail about your request and not see it at the moment of adding links for a new episodes (which leads to me forgeting about your requests).