Facebook
   Google+
   Twitter

Jericho

Jeśli lubisz gęsią skórkę i strachy pod łóżkiem!

Postprzez elmo » poniedziałek, 17 gru 2007, 18:27

Ja bym nie ryzykował. Lostowi też dawałe czas na 3 sezony i co? Lipa ;)
No dobra, dobra, nie jest tak źle. Koniec 3 sezonu i ogólnie druga część sezonu mi się podobała, ale widać, że twórcy nie wiedzą co z tym zrobić.
A jak stacja zrobi ten mały kroczek do przodu i zamówi trzeci sezon, to czemu by nie od razu czwarty, a potem piąty ;)
Więc lepiej nie ryzykować trzecim sezonem, bo pazerność prezesów stacji jest ogromna ;)
elmo

Postprzez grego1980 » poniedziałek, 17 gru 2007, 18:29

bizes to bizes
jesli cos przynosi kase to czemu to niszczyc
tak to wyglada z ich strony
grego1980
Expert
Expert

Ulubiony Serial: 2 i pół

Postprzez haker_dream » poniedziałek, 17 gru 2007, 18:32

A nie lepiej zrobić drugi serial-odpowiedznik?
Tyle że troszkę zmienić fabułę izamknąć go w 1-2 sezonach.
haker_dream

Postprzez elmo » poniedziałek, 17 gru 2007, 18:33

No tak, tylko że na siłę przedłużą o te 5-6 odcinków, które im przyniosą kasę, ale i tak mniejszą niż wcześniej, a po tych odcinkach i tak serial trzeba kasować bo już się tak nie opłaca. Oni samo sobie dołki kopią ;)
A zatrudnienie nowej ekipy, urządzenie studia itp. chyba takie tanie nie jest. Ale jak widać chyba im się to bardziej opłaca, niż dociągnąć serial do końca jak sie należy...
elmo

Postprzez Pepe » poniedziałek, 17 gru 2007, 21:48

Ja jestem tylko za tymi 6-7 dodatkowymi odcinkami i tyle. Żadnych kolejnych sezonów, aż tak bardzo człowiek nie tęskni za Jericho :) Czy trzeba było kolejne dodatkowe odcinki? Chyba tak, w końcu żaden serial nie skończył się z taką niewiadomą. A moim zdaniem każdy powinien, bo to nie jest film, który może zakończyć się jak chce, to są seriale, które trwają ponad 20 odcinków i widz żąda na końcu rozwiązania
Pepe

Postprzez Pawel » niedziela, 30 gru 2007, 11:35

Na YouTube jest już do obejrzenia ponad półtora minutowa zapowiedź 2 sezonu.

http://www.youtube.com/watch?v=7cRpK76q4_s
Pawel

Postprzez Lisu11 » poniedziałek, 31 gru 2007, 19:56

Czym się tak podniecacie nie rozumiem w ogóle co jest fajnego w tym serialu oglądałem do 8 odcinka 1 seasonu i muszę powiedzieć że strasznie się wynudziłem na siłe starają sie wprowadzić jakąś nutę tajemniczości
Lisu11
Expert
Expert

Postprzez haker_dream » wtorek, 1 sty 2008, 00:56

A ja się niezgodzę serial jeden z lepszych które obecnie kręcą. A zapowiedz znakomita
haker_dream

Postprzez GreG » środa, 2 sty 2008, 13:11

Lisu11 napisał(a):Czym się tak podniecacie nie rozumiem w ogóle co jest fajnego w tym serialu oglądałem do 8 odcinka 1 seasonu i muszę powiedzieć że strasznie się wynudziłem na siłe starają sie wprowadzić jakąś nutę tajemniczości

nie wszystkie seriale muszą być oparte na zabijaniu , uciekaniu z prisona, odliczaniu 24h itd :P
Jericho ma swój klimat, za to ludzie lubią ten serial ,każdy kto grał w Fallouta również będzie zaciekawiony dalszymi losami bohaterów :)
GreG

Postprzez camze » środa, 2 sty 2008, 22:47

Lisu11 przez te odc w środku trzeba przebrnąć na siłę a potem już tylko esencja serialu...
camze

Postprzez Pawel » czwartek, 3 sty 2008, 11:30

Nie wiem czy na sieci wyszedł odcinek specjalny, ale i na CBS i u nas na AXN po 11 epizodzie był emitowany właśnie odcinek specjalny, który w 45 minut streszczał wszystko to co wydarzyło się w pierwszych 11 epizodach. Na pewno jest to dobre dla kogoś kto nie może przebrnąć tych odcinków :D.
Pawel

Postprzez haker_dream » piątek, 4 sty 2008, 16:41

AXN powtarza Jericho a tym czasem wzioł się za tę pozycję polsat:

http://www.filmweb.pl/%22Jericho%22+w%C5%9Br%C3%B3d+serialowych+nowo%C5%9Bci+Polsatu,News,id=39839
haker_dream

Postprzez elmo » piątek, 4 sty 2008, 17:50

Ciekawe, ciekawe. :) Jericho i Cane, oba seriale strasznie mnie ciekawią i oba chciałbym obejrzeć. Ale niestety nie będzie to Polsat, jemu podziękuję za tą, wątpliwą przyjemność. Z Jericho poczekam, aż będzie całość z zakończeniem, a Cane mam w najbliższych planach.
elmo

Postprzez Pawel » piątek, 4 sty 2008, 19:56

Cane aktualnie leci też na Universal Channel.
Pawel

Postprzez haker_dream » piątek, 4 sty 2008, 20:11

JA akurat nie mam więc mnie cieszy to żę polsat to wyemituje. Ale skończmy z offtopem
haker_dream

Postprzez zmora » niedziela, 13 sty 2008, 09:40

Jest takie powiedzenie, że polski Lotnik to jest taki ,że jak będzie trzeba to poleci nawet na drzwiach od stodoły. Piloci polscy będą latali na efach16 ;)
zmora
znam się
znam się

Postprzez piterkow » niedziela, 13 sty 2008, 10:22

Właśnie zaglądałem na stronę EZTV i się zdziwiłem, że już jest Jericho. Miało być misiąc później :)
piterkow

Postprzez Pawel » niedziela, 13 sty 2008, 12:20

piterkow napisał(a):Właśnie zaglądałem na stronę EZTV i się zdziwiłem, że już jest Jericho. Miało być misiąc później :)

Bo to INTERNAL DVDScr.
Na ripy z tv jeszcze trochę poczekamy. Swoją drogą ciekawe czy te odcinki co wyszły będą się czymś różnić podczas emisji w TV, bo jeśli nie to ściągam.
Pawel

Postprzez haker_dream » niedziela, 13 sty 2008, 15:45

Ja się bardzo cieszę!
A nie lepiej poczekać i nie robić sobie smaku? Obejrzysz teraz bedziesz musiał czekać na kolejne odc dłużej!
haker_dream

Postprzez GreG » niedziela, 13 sty 2008, 20:24

... dłużej niż od maja 2007 do teraz? :P
GreG

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Horror, Paranormal.