Shedao Shai napisał(a):Ja! Chcę!! Więcej!!!
Dlatego ja nie oglądam na bieżąco, chociaż muszę przyznać że to niełatwe zadanie
Ale jeszcze tylko 6 tygodni i będzie maraton

Bostonq napisał(a): A gdyby tak założyć, że Desmond w słusznej sprawie potrącił Locka, gdyż ten dzięki temu - będzie mógł powrócić, by odzyskać swoje ciało, niejako zmierzyć się z Mr. Black? Bo jakiś nie wierzę, że Desmond zrobił coś złego.

) i nie mam dla nie ja jakiejś sensownej teorii.[/spoiler]

Boo-Lee napisał(a):PS2. Dziękuję Yugiemu za rzetelną i wspaniałą pomoc w SB
Witam w gronie pełnoprawnych użytkowników forum z dostępem do działów których oficjalnie nie ma
Elegancki pierwszy post BTW, mam nadzieję jeden z wielu, pomimo tej zapowiedzi o planach zostania "jednopostowcem".

Yugi_2142 napisał(a):liczę na to nie są przewidziane żadne dziwne przerwy w emisji jak to ostatnio w wielu serialach się zdarzało. Fajnie by było za jakiś miesiąc zobaczyć już cały sezon, póki jeszcze przynajmniej trochę pamiętam o co tam chodzi. Rolling Eyes

Shedao Shai napisał(a):I niech mi ktoś powie, że jest jakiś lepszy serial.
[/spoiler] 

Widziałem już w życiu trochę seriali i żaden nawet się nie zbliżył poziomem. [tutaj adnotacja: jest taki serial - Battlestar Galactica, który stawiam na równi z Lost. No ale to nie tego nowe odcinki teraz oglądam, więc mam prawo chwilowo o nim zapominać
]
będziemy oglądać jak nabożeństwo 

Shedao Shai napisał(a):Możesz się z tym zgadzać, możesz nie, ale faktu nie zmienisz
.

Shedao Shai napisał(a):(zmieniłem akurat ten cytat nim mi odpisałaś, bo zauważyłem że brzmi on jakbym rzucał prawdy absolutne, a wiem że takie coś drażni).

oczywiście moje posty prezentują tylko i wyłącznie moje zdanie. Proponuję teraz wrócić do zachwytów nad Lostami 

duzybumcyk napisał(a):Oby nas scenarzyści nie zawiedli z finałem.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości