a co do mojego poprzedniego postu to można by się postarać znaleźć kogoś
20zł za axn

When Dreams Come True...

musze sobie przypomniec gdzie ja sie zgubilam w ogladaniu chyba gdzies na 4 sezonie i ponadrabiac odcinki
Oczywiście, ja mam "odchył" na ten serial, więc trzeba wziąć na to poprawkę, ale tak czy siak, jest cudownie
Bardzo dobrze rozwija się również postać Hectora - wykopał jakieś trupy, ogólnie działa dużo więcej, niż w dwóch poprzednich sezonach.[/spoiler]

). W ogóle przypuszczam, że jest on mocno związany z rodziną Marcosa. Dlatego badał ten ząb i zdaje się, że wyniki go ucieszyły. W sumie mógłby być bratem matki Marcosa - bo wiemy, że ta takowego miała i ten gdzieś się podział. A ona przecież niewiele pamięta z tego, co się wtedy wydarzyło. Generalnie - super sprawa
[/spoiler]
Aczkolwiek nie tylko to stanowi o wartości serialu - najpierw jest tajemnica, później tajemnica, jeszcze raz tajemnica, no a potem dziewczyny
Mniej więcej po 20 minutach odcinka zapominam o lektorze, pierdzącym dekoderze i - jak rzadko kiedy - oglądam zauroczony
[/spoiler]

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość