Shedao Shai napisał(a):Hmm, to może obejrzyj sobie coś co by ci się podobało, po co się zmuszać? Taki jest wybór seriali: Chuck, Dexter, Boardwalk Empire... a nie, to też dla ciebie nudne. Ale spoko, myślę że znalazłoby się coś co by ci w końcu podeszło. Np. czy widziałaś Gotowe na wszystko, albo Grey's Anatomy? Mogłoby ci się spodobać. Polska telewizja też ma całkiem szeroki wybór, np "Szpilki na giewoncie"...
Pocałuj mnie w ...nos
A poczucie wyższości wsadź sobie...też w nos
Zdaje się że można tutaj komentować seriale. Więc komentuję TWD
A mój komentarz, że serial jest średni, jest po prostu komentarzem. Oglądam bo nie jest najgorszy, ale nie jest tez dziełem genialnym. Poza tym gdzie jest napisane, że jest to serial pod specjalną ochroną?
Wycieczki osobiste są co najmniej nie na miejscu

chyba że chcesz podtrzymywać "chlubną" hatakowską tradycję

.
Nie mogę napisać, ze mi się coś nie podoba?
Mogę.
Mogę napisać że Chuck jest nudny - i to będzie moje zdanie
Mogę napisać że nie lubię seriali w gangsterskich klimatach takich jak Broadwalk Empire - i to będzie moje zdanie
Mogę napisać że Dexter w samym swoim zamyśle jest odrażający i to mnie od niego odpycha- i to jest moje zdanie.
Po to jest forum!
Ty napisałeś że nie podoba ci się SN- ja się z tym nie zgodziłam ale nie komentowałam złośliwie twojego gustu. Są osoby dla których wymienione przez ciebie seriale są ciekawe i je lubią ( ja się akurat do nich nie zaliczam)
No ale widocznie TY masz jedynie słuszne zdanie na ten temat . No cóż, każdy ma swoje- na temat filmów, seriali, książek. Wybieram to co lubię i to oglądam i czytam.
I jeżeli będę chciała wyrazić swoje zdanie na temat filmu, serialu czy książki to to zrobię.
Rozumiem, że w pewnym momencie człowiekowi wydaje się, ze jest mądrzejszy od innych. Wierz mi, z wiekiem to przechodzi- zwłaszcza jak się już skończy studia.