xvidasd napisał(a):[7x11]
O co chodzi z Deanem i czasem?
[spoiler]Najpierw piwo - nie zauważył kiedy wypił, potem z telefonem - myślał, że dzwonił cztery dni temu a to okazały się cztery tygodnie.. No i w finałowej scenie - wyglądało to jakby coś go przytrzymało w czasie...
[/spoiler]Mniej uważny widz mógł to w ogóle przeoczyć a w odcinku nic nie wyjaśniono.
Yugi_2142 napisał(a):Trudno powiedzieć... Wydaje mi się, że to może być wstęp do jakiegoś problemu/wydarzenia, które będzie się nasilać a rozwiązane zostanie w finale sezonu.
Ja nie miałem problemów. Gdzie dokładnie ten błąd się pojawia?anetag77 napisał(a):A czy ktoś ma problemy z odcinkiem 19? Jakis błąd mi ciągle wychodzi.
anetag77 napisał(a):(jakiś błąd wyskakuje), (...) nie chce sie w ogole ściągnąć.
xvidasd napisał(a):anetag77 napisał(a):(jakiś błąd wyskakuje), (...) nie chce sie w ogole ściągnąć.
Bardzo precyzyjnie opisałaś swój problem więc i moja pomoc będzie równie fachowa - spróbuj wyłączyć i włączyć ponownie komputer![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości