CzekoladowyBlok napisał(a):Może to i ślepa miłość, ale mi nie przeszkadza
http://thepiratebay.org/torrent/5333413
To nie jest miłe uczucie. Być okłamywanym i wykorzystywanym. Dlatego mam odwagę, by powiedzieć dość. Ktoś musi. Ekipa od "Lost" poniżyła mnie po raz ostatni. Nie dam się więcej nabierać. Nie zadam pytań, do których mnie prowokują. Nie obchodzi mnie, czy lądowanie na LAX dzieje się w świecie równoległym; nie pytam, kim jest tajemniczy zabójca Jakoba; nie guglam już więcej w poszukiwaniu egipskich bożków o czteropalczastych stopach; nie myślę nawet o tym, co stało się z ciałem Christiana Shepharda.
Odchodzę!
xvidasd napisał(a):Oczywiście rozumiem, że niektórzy mogą nie być wymagający i traktować ten serial jako czystą rozrywkę - ale równie dobrze zamiast oglądać losta można by pstrykać bezsensownie kanałami - efekt ten sam.
xvidasd napisał(a):No chyba, że tak jak już dawno mówiłem, okaże że się, że wszyscy leżą nieprzytomni w psychatryku albo już dawno umarli
mick22 napisał(a): fakt że tak dobrze się przyjął spowodował , że stacja niejako wymusiła na twórcach rozwinięcie środka historii ogłaszając kiedy się serial skończy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości