When Dreams Come True...
[/spoiler] Cayack napisał(a):I dlatego właśnie ja się nie wypowiadam na temat seriali, których nie za dobrze, lub w ogóle nie znam. I być może Ty też nie powinieneś.
When Dreams Come True...

"Dzięki"
"świetny serial"
"już nie mogę się doczekać"
"super odcinek"
When Dreams Come True...

xvidasd napisał(a):W skrócie Bostonq spróbował mnie zdyskredytować w oczach innych czytelników tego forum pisząc, że On jest mądrzejszy bo niejedno przeczytał (z całym szacunkiem) a ja taki głuptak nie, więc nie powinienem nic pisać.
Przecież ja właśnie pisałem zupełnie na odwrót (co np. Cayack idealnie zrozumiał, więc chyba nie byłem jakoś szczególnie nieprecyzyjny), że to głupotą jest takie coś pisać, nisze przeze mnie wspomniane użyłem zupełnie od czapy, jako przykład, Sebalda przywołałem jako zestawienie ambitnej twórczości, którą lubię, a które to upodobanie nie przeszkadza mi czerpać uciechy z "Losta", nigdzie Cię nie dyskredytowałem, wręcz przeciwnie, przy różnych okazjach podkreślałem Twoje "ooglądanie" w serialach i nie tylko, wiem, że lubisz czytać, moim celem było wskazanie TWOJEGO sposobu napisania posta, że "ludzie niewymagający kupują to, co serwuje serial"
Chodziło mi po prostu o to, że nie warto tak pisać, bo to jest nieuczciwy argument. Nie przypuszczałem, że odbierzesz to jako atak (w życiu tak bym nie pomyślał, jest mi z tego powodu przykro, że mogłeś to tak zrozumieć, w żadnym razie nie taka była intencja).
)
Ale fakt, jest to praktycznie jedyny serial, w przypadku którego dzieją się takie "ciekawe" i specyficzne rzeczy.
)

Asd szczerze mówiąc byłbym wdzięczny gdybyś milczał
Pax

Shedao Shai napisał(a):otóż wg. mnie stałeś się malkontentem, bluzgasz wszystko co popularne (jakby sam fakt ogromnej popularności był skazą na danym serialu), gdzie nie wejdę to asd się boczy że coś jest do kitu:
Shedao Shai napisał(a):Wchodzę sobie na to forum żeby poczytać teorie użytkowników, pomysły, opinie nt odcinka, a tego tu jak na lekarstwo, bo ludzie się koncentrują na obronie serialu jako całości.

When Dreams Come True...

http://thepiratebay.org/torrent/5352211
[/spoiler]

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość